Hotel Hartlief omgeving

phone-slide-omgeving

In de omgeving

Ons hotel is centraal gelegen in de provincie Drenthe. Een ideaal punt om hier vandaan uw fiets- of wandeltocht te beginnen. Van de vele fiets- en wandelroutes kunt u gratis gebruik maken. Uiteraard kunt u bij ons ook de knapzakroutes lopen. De steden Groningen, Assen en Emmen zijn zeker de moeite van een bezoek waard.

Manege Les Chevaux

Sinds een groot aantal jaren kan men manege Les Chevaux vinden aan de voet van de bosrijke Hondsrug, aan de rand van het dorpje Buinen nabij Borger en Ees. Op loopafstand van de staatsbossen van Exloo en Odoorn en toch niet helemaal afgesloten van de buitenwereld.


De (Franse) naam zegt eigenlijk al voldoende: de paarden. Vanzelfsprekend betrouwbaar en zowel voor gevorderde als beginnende ruiters geselecteerd om op een verantwoorde en gezellige manier vanaf de paarden en/of ponyrug er op uit te trekken en de prachtige omgeving te ontdekken. In de manege bestaat de mogelijkheid rijles te nemen.

Manege Les Chevaux is lid van de FNRS en heeft een veiligheidcertificaat, uiteraard is er gediplomeerde instructie aanwezig.

Meer informatie over bosritten, trektochten, trainingsweekenden en het ruiterbewijs in-een-weekend vind u op de website van deze manege.

Adresgegevens

Voorbosweg 10
9528 TA Buinen

Aanvullende informatie

  • Plaats: Buinen
  • Soort: Sportief
  • Afstand: 1 km