highslide restaurant

phone-slide10

Restaurant

Typisch authentiek Spaans Steakhouse: Steakhouse El Zorro

Laat u eens verrassen door te gaan dineren in onze Spaanse steakhouse.

Wie wil er nou niet een keer iets anders proberen dan het standaard menu. Wij bereiden alles op die speciale mediterrane smaak waar u zo van houdt als u op vakantie bent. Onze Spaanse kok maakt voor u een biefstuk, ossenhaas, zalm of kip etc. van de grill, zoals u dat in Spanje gewend bent. Nog nooit in Spanje geweest? Kom dan die typische Spaanse sfeer bij ons proeven en geniet van de ontspannen sfeer, warmte en gezelligheid waar Spanje bekend om staat. Uiteraard kunt u ook de typische gerechten bij ons bestellen, zoals paella en een tapasmenu of gambas al ajillo. De bediening zal u verwelkomen in het Zorro kostuum en mooie Flamenco jurken.

Ook leuk voor de kinderen

Voor de kinderen hebben we een prachtige speelhoek, die centraal in het restaurant ligt, zodat u ze niet uit het oog verliest. Ze kunnen zich hier verkleden als Zorro of Flamenco danseres en naar hartelust spelen of een filmpje kijken. Kortom, iedereen zal zich thuis voelen.

Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur. Op een zonnige dag kunt u genieten van ons terras, waar de hele dag de zon schijnt.

Reserveren: wel zo handig!

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u reserveren?

Ga dan naar www.steakhouseelzorro.nl en bekijk de menu kaart of reserveer online.