highslide zakelijk

phone-slide-zakelijk

Zakelijk

zakelijkbuffetVoor vergaderingen, bedrijfs bijeenkomsten, (bedrijfs/) presentaties, netwerkborrels, etc. kunt u bij ons terecht.  Ons bedrijf is centraal gelegen in de provincie Drenthe. Precies tussen de driehoek Assen, Emmen en Stadskanaal langs de autoweg dus makkelijk bereikbaar.


Ons bedrijf beschikt over twee vergaderzalen. 

De Tornadozaal is geschikt voor vergaderingen van ca. 25 personen. De Flamencozaal is geschikt voor presentaties en grotere vergaderingen / bedrijfsbijeenkomsten voor ca. 100 personen.
Natuurlijk is het ook mogelijk om na de bijeenkomst te dineren en een overnachting te reserveren.


Wilt u een meerdaagse bijeenkomst plannen dan is dat ook mogelijk. Ons hotel beschikt over 26 bedden, een fijne Spaanse keuken en een heerlijk ontbijtbuffet. Een locatie met alles onder een dak. De hier naast genoemde arrangementen zijn allemaal inclusief  zaalhuur, beamer met projectiescherm, flip-over, onbeperkt koffie/thee/water, gratis gebruik parkeerplaats, gratis gebruik wifi en kunnen vanaf 10 personen worden geboekt.

ZAKELIJK OVERNACHTEN
Ons hotel is centraal gelegen in de provincie Drenthe. Een prima locatie waar u voor een zakelijke overnachting met ontbijtbuffet in de vroege ochtend bij ons terecht kunt.
Bij uw reservering (via de mail) ontvangen wij graag de gegevens van uw bedrijf, naam gast, duur verblijf, adres, wijze van facturatie.